2. runde af Q-School stage 1 på Lyngbygaard blev udskudt tre timer pga. tæt tåge, og da scorerne kun opdateres, når en spiller er i klubhuset, er den afbrudte runde indtil videre uoverskuelig.

Blandt dem, der er i klubhuset, fører nordmanden Arnoy Ekeland -11 foran Nicolai Nøhr Madsen (billedet/ Golfbladet) og Christoffer Bring -10 og Lasse Jensen -9. Ekeland gik i -9 og Nøhr Madsen i -8. Det kan også være tilfældet for nogle af de mange, der skal ud igen i morgen tidlig, så vi tør ikke begive os ud i gætterier.

I Gumbalde Open by Destination Gotland fører Adam Andersson -10 foran Sebastian Friedrichsen -8, John Axelsen og Malte Lindell -6, mens Nicolai Tinning er nr. 5 i -5. De danskere, der kæmper om de fem kort til Challenge Tour, kæmper godt videre her.

Forrige artikelUgens tv-golf: Kendisser og vigtige point
Næste artikelGolf- og hotelophold på skønne Sydfyn
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.