Nanna Koerstz Madsen er den af de tre danske spillere, der torsdag var i ilden på LPGA og PGA Tour, som klarede sig placeringsmæssigt bedst. Men hun ligger alligevel uden for cuttet efter første runde af majorturneringen Chevron Championship i Texas efter en runde i 74, 2 over par. Det rækker til en 68. plads.

Emily Kristine Pedersen løb ind i en triplebogey på for9, og yderligere fire bogeys på bag9, og gik 79 (+7), hvilket giver en 127. plads og hun har brug for et lille mirakel for at klare cuttet.

Lauren Coughlin var en af de tidlige startere, og sandelig om hendes 66’er ikke er nok til en 2 slags føring til tre spillere, blandt dem – selvfølgelig – Nelly Korda, der har vundet fire turneringer i træk. Den forsvarende mester, Lilia Vu, trak sig med en rygskade.

Udenfor top100

Nicolai Højgaard er feltets højest rangerede spiller i Corales Puntacana Championship på PGA Tour, men efter første runde ligger han blot nummer 105 i +1. Det er hele 10 slag dårligere end Wesley Bryan, der fører i i -9.

Corales Puntacana er den lille af ugens to PGA Tour-turneringer, og står i skyggen af RBC Heritage, hvor hele verdenseliten er samlet – med få undtagelser. Noget overraskende har J.T. Poston lagt sig i spidsen i -8, 2 slag bedre end Collin Morikawa og Seamus Power. Ludvig Åberg har andel i fjerdepladsen i -6 og Masters-vinderen og verdensetteren, Scottie Scheffler, kom rundt i 69 (-2) og er på 26. plads.

Foto: Getty Images

Forrige artikelFire danskere i Top5 i Abu Dhabi
Næste artikelNicolai Kristensen i midtvejsføring
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.