OPDATERET: Ni ud af de 13 danskere i Abu Dhabi Challenge er videre til weekenden, og Nicolai Kristensen gik 6 under par og deler førstepladsen i 13 under par med dagens bedste, Wilco Nienaber, der var rundt i blot 60 slag (-10) på Al Ain-banen i Abu Dhabi.

Scores var lave, så man skulle holde sig til for at holde sin placering. Sebastian Friedrichsen (67) er nummer ni i -10, Rasmus Neergaard-Petersen (66) og Jonathan Gøth-Rasmussen (68) er delt 18 i -8, Hamish Brown (70) nummer 38 i -6. John Axelsen (68) og Joachim B. Hansen (66) er delt 49 i -5 og så kom Jeppe Kristian Andersen (64!) og Christoffer Bring (68) akkurat videre på delt 58. plads i -4.

Søren Broholt Lind, Oliver Hundebøll, Victor Bjørløv er færdige, og det er Martin Simonsen også efter at han trak sig inden runden.

Fejl i scoring

Joburg Ladies Open på LET startede torsdag, og Sofie Kibsgaard Nielsen og Cecilie Finne-Ipsen var begge indenfor cuttet efter første runde. Cecilie Finne-Ipsen gik anden runde i 78 (+5) og faldt tilbage til 73. plads i +6. Sofie Kibsgaard Nielsen havde spillet første runde i par, men havde en hård dag på banen fredag. Hun startede på bag9 og var 3 over på turnen efter tre bogeys. Der kom yderligere en bogey på 6. hul, og så lå hun på yderste mandat med tre huller igen. Dem blev hun noteret til at have spillet i +3 og missede dermed også cuttet i 7 over par. Men det viste sig at være en fejl. På sidste hul fik hun par og ikke som noteret først dobbeltbogey, og dermed reddede hun akkurat weekenden med på delt 60. plads i +5 (RETTET)

Sydafrikanske Nadia van der Westhuizen fører i -9.

 

Forrige artikelDanskerne skidt fra start i USA
Næste artikelNanna eneste dansker videre i USA
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.