Selv om golfspillere traditionelt støtter Republikanerne, ønsker ingen organisationer og byer for tiden at kunne forbindes med Donald Trump efter besættelsen af Capitol, der skete efter, at præsidenten havde opildnet sine tilhængere til den.

Senest har New York City offentliggjort ønsket om at opsige samtlige kontrakter, byen har med Trump Organization. Borgmester Bill de Blasio, som også i forbindelse med corona-pandemien har haft sine sammenstød med Trump, meddeler, at man i løbet af en måned kan komme ud af kontrakter om en karrussel og en skøjtebane, mens det kommer til at tage nogle flere måneder at afslutte samarbejdet med Trump Golf Links at Ferry Point.

– Vi vil under ingen omstændigheder kunne forbindes med de utilgivelige handlinger, sagde de Blasio, som samtidig mente, at golfbanen aldrig var blevet vært for verdensklasseturneringer, som kontrakten havde forudsagt.

Formentlig var der også stillet greenfee-rabat til New Yorks indbyggere i udsigt, for de Blasio var utilfreds med, at greenfee på weekenden er 185£, også for new yorkere.

På billedet (Getty) ses i midten Jack Nicklaus, der tegnede Golf Links at Ferry Point, flankeret af Trumps sønner Eric (tv) og Donald Trump Junior. Eric Trump taler om politisk chikane og siger, at opsiges kontrakterne, som det er stillet i udsigt, vil New York City skylde Trump Organization 30 mio $

Som det tilsyneladende ser ud for Trumps økonomi netop nu, vil der kunne blive hårdt brug for dem.

For få dage siden meddelte PGA, at PGA Championship 2022 af samme årsager vil blive flyttet fra Trump National Golf Club i Bedminster, New York. og dagen efter annoncerede Royal & Ancient, at Trumps bane Turnberry ikke fremover kommer i betragtning til The Open, hvor den ellers har været næsten i fast rotation.

DEL
Forrige artikelMalene Bugge Rossen skifter til Lyngbygaard
Næste artikelNiemann i toppen igen
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.