Den 22-årige chilener Joaquin Niemann (billedet/ Getty) har brugt ugen på at psykoanalysere sig selv, efter at han missede birdies i omspillet i søndags og gik glip af sejren på Kapalua.

I første runde af Sony Open på Waialae Course var han på toppen igen og sluttede med en eagle ved at chippe i hul fra 15 m. Dermed ligger han på førstepladsen, delt med Peter Malnati og Jason Kokrak i -8 efter en dag, hvor der skulle scores kaskader af birdies for at holde sig fremme. Man er nr. 99 i par, og kun 33 af 144 spillere sluttede over par på den smukke bane, hvor der næsten ingen vind var, og knaldhårde fairways gav masser af rul på drives.

Viktor Hovland deltager ikke i denne uge, og bedst placerede skandinav er Henrik Norlander i -5 som delt nr. 10, hvilket også er delt nr. 22!

DEL
Forrige artikelDonald Trump mister millionkontrakter, bl.a. i golf
Næste artikelMatsuyamas utrolige afslutning
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.