Afgørende for placeringerne efter anden runde af Sony Open på Waialae var hullerne 3-9. Længe så det ud, som om ingen ville passere Stewart Cink og Webb Simpson, der på formiddagsholdet havde nået -10, men så nåede Nick Taylor (billedet/ Getty), der var startet på 10. hul til den afgørende stribe huller.

Dem spillede han i -5 og kom dermed til -12, to slag foran Cink, Simpson, Russell Henley, Chris Kirk og Vaughn Taylor.

Yderligere et slag efter ligger som delt 7/14 bl.a. to af første rundes bedste spillere, Peter Malnati og Joaquin Niemann. Især chileneren, der var tidligt ude, må ånde lettet op over, at han ikke er længere bagud.

Det store samtaleemne var dog japaneren Hideki Matsuyama, der efter 11 huller (start på 10) samlet lå på den gale side af cutgrænsen i -2. Så eksploderede han i en eagle, fem birdies og en par på resten af runden og nåede til -9.

Betingelserne var perfekte, og med så store scoremuligheder kan man forvente nye, store omvæltninger i stillingen, når der er finalerunder de to kommende nætter. Man kan følge med på såvel Eurosport som Golf-TV, men på Eurosport må man finde sig i et større antal reklamepauser.

DEL
Forrige artikelNiemann i toppen igen
Næste artikelToptrio med lig i bagagen
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.