61ere til Brendan Steele (billedet/Getty) og Kevin Na samt en afslutning med birdie-eagle til Joaquin Niemann fra Chile er baggrunden for, at denne trio står bedst før den kommende aftens finale på Sony Open på Hawaii.

Bemærk, at det ikke er så meget nat som ventet, for der er uvejr i vente, og starten op tv-transmissionen på Eurosport og golf-TV er rykket frem til kl. 22 dansk tid.

Pudsigt nok har de tre førende alle noget at revanchere sig for. Niemann tabte et omspil på Kapalua forgangne søndag. Steele førte Sony Open med to slag med to huller igen sidste år, men Cameron Smith sejrede alligevel; og endelig har Kevin Na misset Sony Open de seneste to år pga. skader umiddelbart før turneringen.

Trioen behøver ikke at rumme vinderen med de utrolige scorer, der stadig præsteres i feltet, hvis nr. sjok ligger i -3. Se blot, hvem der deler fjerdepladsen i -15: Peter Malnati, Charley Hoffmann, Russell Henley og Chris Kirk for ikke at tale om, hvad en 61er vil kunne gøre for spillere ned til -12, og dem er der mange af.

Der er lagt op til en spændende aften – også deri, at den helst skal være færdig på golfsiden, før uvejret melder sig.

DEL
Forrige artikelMatsuyamas utrolige afslutning
Næste artikelKevin Na vandt flot finale i Sony Open
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.