Selv om toppen af DP World Tour er sammen med den øvrige verdenselite til WGC Dell Technologies Match Play i Texas, så spilles der en mindre turnering i Sydafrika, der tæller til både Sunshine Tour og DP World Tour.

Her er fem danskere med i Johnson Workwear Open i Johannesburg, og tre af den kom rigtigt godt i gang i dagens første runde. Martin Simonsen og Niklas Nørgaard er begge på delt syvendeplads i 6 under par og Oliver Hundebøll gik 4 under og ligger på delt 29. plads. Også Jeff Winther var under par (-1), men det rækker kun til en 96. plads og der skal lige en lav runde til fredag for at han klarer cuttet. John Axelsen gik +1 og ligger 127, 4 slag fra det, der nok bliver cuttet.

Martin Simonsen havde fantastisk godt styr på par3-hullerne på dagens runde; han fik birdie på alle fire! Fire 2’ere på et scorekort er nu en gang altid en sjældenhed.

Den sydafrikanske veteran Darren Fichardt fører turneringen efter en runde i 8 under par, 64. En føring han dog må dele med landsmanden Martin Vorster.

Foto: Getty Images

Forrige artikelWGC-Match Play: Fowler slog Rahm
Næste artikelKan Tiger Woods udfordre ved Masters 2023?
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.