Der var ikke mange opsigtsvækkende resultater i første runde af gruppespillet ved WGC Match Play i Austin. Den klart største overraskelse var at Rickie Fowler slog verdens nummer 2, Jon Rahm med 2&1. Rahm var ellers planmæssigt kommet 2 up mod Fowler, der langsomt synes på vej tilbage mod noget, der ligner fordums niveau, men Fowler sled sig tilbage i matchen, godt hjulpet af ujævnt spil fra Rahm.

Cameron Youngs spil var derimod alt andet end ujævnt, da han besejrede Davis Thompson 3&2. Young præsterede ni 3’ere i træk på for9 – seks birdies og en eagle – og bragt sig 5 up. Derfra var det cruise control mod sejren.

Det var overraskende at Andrew Putnam kunne besejre Ryder Cup-potentielle Will Zalatoris 3&2, og at Ben Griffin kunne besejre Tyrrell Hatton 3&1. Og set med Ryder Cup-briller på var det ikke opløftende, at amerikanske spillere i syv ud af ni matcher trak sig sejrrigt ud af matchen mod europæere. Et lyspunkt var polske Adrian Meronk, der debuterede i WGC Match Play ved at besejre Kurt Kitayama, der p.t. sidder på en direkte kvalifikationsplads til Team USA med 2&1. Også Rory McIlroy vandt forholdsvis ubesværet over upåagtede Scott Stallings.

Torsdag og fredag spilles de sidste gruppematcher.

Foto: Getty Images

Forrige artikelUgens TV-golf: Nicolai Højgaard prøver lykken
Næste artikelDP World Tour: Godt udlæg af Simonsen og Nørgaard
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.