Ugens store golfbegivenhed er WGC Dell Technologies Match Play i Austin, Texas, der starter allerede onsdag. 64 spillere er med, heraf det meste af verdenseliten, men desværre er ingen danskere p.t. højt nok på verdensranglisten til at komme med. Sidste mand i feltet – efter at LIV-medlemmerne er sorteret fra og efter afbud fra bl.a. Justin Thomas, som åbenhjertigt har udtalt at han ikke kan lide at spille banen – er Cameron Davis, nummer 79 på OWGR (16 pladser bedre end Thorbjørn Olesen).

Spillerne er inddelt i 16 grupper á fire, der mødes indbyrdes onsdag, torsdag og fredag, hvorefter de 16 gruppevindere går videre til ottendedelsfinalerne lørdag. I hulspil kan alt ske, så forvent et par artige overraskelser undervejs.

V Sport Golf sender onsdag-fredag fra kl. 19, lørdag fra kl. 15 og søndag fra kl. 16.

Opposite event

I Den Dominikanske Republik, spilles så ugens opposite event på PGA Tour, Corales Puntacana Championship, og her er der dansk deltagelse. Nicolai Højgaard er taget afsted for at prøve lykken på PGA Tour, og blot 10 spillere rangerer højere end ham på verdensranglisten. Det er bl.a. formstærke Adam Schenk, som nok mener, at han burde have vundet i weekenden, og belgiske Thomas Detry.

Discovery+/Eurosport sender torsdag-fredag fra kl. 15.30, lørdag fra kl. 19 og søndag fra kl. 20.

Der er desværre ikke tv-dækning fra LPGA Tours første rigtige full-field turnering, LPGA DriveOn Championship i Arizona. Både Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen er ellers til start i et stærkt felt der inkluderer sidste års vinder Leona Maguire, Nelly Korda og Atthaya Thitikul. Du kan læse et stort interview med Emily Kristine Pedersen i det nye nummer af GOLFBLADET, der udkommer i klubberne – eller online her på sitet – på fredag.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om Fred Couples på krigsstien
Næste artikelWGC-Match Play: Fowler slog Rahm
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.