Dagen var kun på vej til Louisville og Valhalla, da der skete et voldsomt trafikuheld tæt på banen. En person blev dræbt i et sammenstød, der blandt andet omfattede en shuttlebus. I det trafikale kaos forsøgte verdens bedste golfspiller for tiden, Scottie Scheffler, at køre uden om trafikproppen, men blev standset af politiet.

Der skete åbenbart en misforståelse, for en betjent rev Scheffler ud af førersædet, klyngede ham op ad bilen og lagde ham i håndjern. Han blev ført til en politistation, hvor han fik taget sine fingeraftryk, iført en fangedragt (billedet/ Getty, der pointerer, at billedet muligvis ikke passer med bureauets faste politik), fotograferet og sat i en celle.

Her lavede han strækøvelser i håb om, at han trods alt kunne komme til at spille, og minsandten om ikke han gjorde. Der er rejst fire tiltaler mod ham, men han blev anset som så ufarlig, at han blev løsladt uden kaution. Derefter lykkedes det ham at nå til Valhalla ca. 50 minutter før hans starttid.

Han var påvirket af situationen, som han viste det på pressemødet efter runden, men hans golfspil var OK, og han kom rundt i -5 og ligger godt til før weekendens finalerunder.

Forrige artikelPGA Championship: Alle danskere under par
Næste artikelSchauffele fører på Valhalla, hvor 2. runde er afbrudt – Superrunde af Nanna Koerstz Madsen – finale i Fjällbacka Open lørdag
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.