Nanna Koerstz Madsen var bogeyfri med syv birdies på kortet for en 65’er, da Honda LPGA Thailand Open blev indledt i dag. De 7 under par rakte længe til en førsteplads, men i takt med at de sent startende hjemmebanevante thai’er kom i klubhuset med fremragende, og endnu lavere scores, faldt hun tilbage til en delt tredjeplads.

Også Nicole Broch Larsen startede turneringen fremragende. Med en eagle på sidste hul, gik hun 67 (-5) og indtager en delt ottendeplads i det stærke flet. Emily K. Pedersen gik en stilfærdig runde med én birdie, én bogey og resten i par, og det giver en delt 44. plads i det 72-spillere lille flet, der spiller uden cut.

En thailandsk duo indtager de to øverste placeringer; Atthaya Thitikul, der med to eagles på de sidste ni huller fik en 64’er (-8). Det var i øvrigt første gang, at Thitikul har lavet to eagles på ni huller. Også majorvinderen Patty Tavatanakit nåede de -8. En tredje thai, Ariya Jutanugarn, var i -8 inden 18., der er en endog meget god birdiechance, men hun fumlede ikke bare én gang, men to gange med sine chipslag omkring green, og faldt tilbage side om side med Nanna Koerstz Madsen, som dermed fredag skal ud i en thailandsk sandwich i førerbolden.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelStor hæder til Karen Fredgaard
Næste artikelDanske spillere startede bedst på Challenge Tour
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.