Bedst som Brysom DeChambeau så fuldstændig usårlig ud og buldrede af sted som et eksprestog trak en eller anden i nødbremsen, og to gange slog han i vandet. Da det skete på par-3-hullet 14, stod han næsten et halvt minut som forstenet: – Hvordan er det muligt? Jeg ramte den jo perfekt. På Gettys billede ses en noget utilfreds DeChambeau.

Han kunne have brugt Golf tv’s Søren Hansen som caddie. Han mente, at valget af et 8-jern var selvmorderisk, og at caddien skulle have stillet sig foran DeChambeau med køllerne, til han havde valgt om. Jojo, prøv bare at gøre det over for en mand med så stort et ego.

Samtidig med DeChambeaus dobbeltbogey holede Patrick Cantley et putt på 11 m og gik i spidsen. Det holdt ikke. DeChambeau kom tilbage, og Cantlay fik bogey på 18, så de deler føringen i -21 foran Sungjae Im -18, Rory McIlroy, Abraham Ancer, Sergio Garcia og Sam Burns -17. Jon Rahm -16 efter at have gået de sidste seks huller i +3.

Det bliver spændende, hvem der vinder, og lige så spændende, hvem der slutter blandt de 30, der kvalificerer sig til næste uges finale: Netop nu ser det således ud:

29. Billy Horschell, der ligger i par og startede som nr. 27.
30. Patrick Reed, som ikke spiller, men er udskrevet fra hospitalet, efter at der er kommet kontrol over hans dobbeltsidige lungebetændelse. Bliver han udtaget til Ryder Cup?
31. Hudson Swafford i -15, der kommer fra nr. 40.
32. K H Lee i -12 kommer fra nr. 37.
33. Erik van Royen i -12 kommer fra nr. 45.
34. Cam Davis -15 kommer fra nr. 36.
35. Alex Noren -12 kommer fra nr. 43.

Afslutningen kan følges på Golf tv fra kl 18 og – med reklamer – på Eurosport 2 fra kl. 20.