Patty Tavatanakit (på Gettys billede med trofæ og blomster) holdt til mål på sin hjemmebane i Thailand, da hun gik sidste runde i -5, og det præcis var nok til at undgå omspil med dagens suveræne spiller, schweizeren Albane Valenzuela. Hun gik i -9 med bl.a. seks birdies på bag-9. Dermed sluttede hun i -20, og Tavatanakit nåede med birdies på 16 og 18 præcis til -21.

Emuly Pedersen spillede en nydelig sidste runde i -4, men det var ikke nok til at holde tredjepladsen. Hun sluttede som nr. 7 i -16, og det resultat havde hun nok købt før turneringen. Det vil under alle omstændigheder give hende vigtige point på Race to the CME Globe og Verdensranglisten.

Nanna Koerstz Madsen leverede fem birdies i sidste runde, men der løb også fire bogeys i stranden, og facit -1 og samlet -9 gav hende en placering som nr. 29 i -1.

I Mexico Open at Vidante var det en sort dansk dag. Nicolai Højgaard gik i +3 og faldt til nr. 53 af 64 i -1, mens Thorbjørn Olesen låi -2, til en dobbeltbogey på 16 trak ham tilbage til par. Han er dermed nr. 27 i -6 før aftenens sidste runde.

I toppen ligger Jack Knapp, USA i -19 foran Sami Välimäki, Finland -15, mens tredjepladsen deles af Ben Silverman, Canada, Henrik Norlander, Sverige og Cham Kim, USA i -12.

Forrige artikelSejren glippede for Bjørn
Næste artikelBeskedne danske placeringer i Kenya og Sydafrika
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.