Midt imellem by og natur kun 10 minutter fra Københavns centrum, finder du det ikoniske 4-stjernede designhotel AC Bella Sky. Her bor du på flotte designværelser med golfbanen i baghaven og har et skønt naturområde til løbe- og gåture, moderne fitnesscenter og flere lækre restauranter. Det perfekte udgangspunkt for en golf-ferie med masser af oplevelser.

Promotion

AC Hotel Bella Sky i København er med sine to skæve tårne en af Københavns mest ikoniske bygninger og en perle i den københavnske skyline. Hotellet er en del af den verdensomspændende hotelkæde Marriott International, og er blandt andet kendt for sine lyse værelser i individuelt nordisk design med store gulv-til-loft vinduer, der sikrer fantastisk udsigt.

Er du inkarneret golfer, skal du selvfølgelig bo med udsigt over golfbanen. Royal Golf Club ligger nemlig lige på den anden side af gaden og tilbyder en førsteklasses mesterskabsgolfbane åben for greenfee-gæster hele året rundt. Banen strækker sig over et naturskønt område og byder på udfordrende huller og velplejede fairways. Når du bor på AC Bella Sky, kan greenfee bookes via hotellet til en favorabel pris.

Arkitektonisk udflugt og vild natur
Hvis der skal være andet end golf på programmet, kan vi anbefale at gå på opdagelse i området omkring Royal Golf Club og AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Området byder nemlig på en helt unik kombination af arkitektur og naturoplevelser.

Ørestad, som er en af Københavns nyeste bydele, byder på bæredygtig og prisbelønnet arkitektur i verdensklasse. Du finder for eksempel den sløjfeformede bygning 8-tallet og det unikke VM Bjerget, der ligger som et villakvarter i 11 etagers højde. Begge er tegnet af den verdensberømte danske arkitekt Bjarke Ingels.

Grænsende direkte op til Ørestad og hotellet finder du et stort og helt fantastisk naturområde, der er hjemsted for både dyreliv, græssende kvæg og spiselige urter og bær, som alle kan plukke. Området er perfekt til at vandre, løbe eller cykle en tur på en af hotellets cykler. Det er også her, du finder udgangspunktet for den 27 km lange vandre- og cykelrute ”Amarminoen”, der gennem varieret natur, skov og kystområder tager dig til blandt andet den hyggelige gamle havneby Dragør.

Gå på opdagelse i detaljerne
Ikke bare lokalområdet byder på oplevelser og overraskelser. Vi anbefaler også, at du tager de nysgerrige briller på og går på opdagelsestur blandt AC Bella Sky’s designikoner og sjove detaljer.
Med mindre du har galoperende højdeskræk, er det et must at tage elevatoren til 23. etage, og nyde den fantastiske udsigt fra gangbroen med de store glaspartier, der forbinder de to tårne. Eller du kan blive på jorden og lade sig imponere af den store LEGO-model af hotellet – bygget af 200.000 LEGO-klodser. Du kan også tage en selfie med ”den kinesiske frø”, tjekke komforten i de mange designmøbler og – ikke mindst – opleve wow-effekten i den spektakulære topfloor restaurant SUKAIBA.


Asiatisk gastronomi i 76 meters højde
Restaurant SUKAIBA er meget mere end bare en asiatisk restaurant i topklasse. Her – på toppen af København – føler man sig hensat til fjernere himmelstrøg som Tokyo eller New York. Det er en totaloplevelse, hvor smage, service, international stemning og imponerende panoramaudsigt sikrer gennemført forkælelse af alle sanser.

Hop på Metroen til Københavns centrum

Selv om AC Bella Sky, Royal Golf Club og området omkring rummer oplevelser nok til flere dage, skal man ikke snyde sig selv for at opleve sommerstemningen i de københavnske gader. Du hopper blot på Metroen og 10 min senere står du i hjertet af København, hvor du er klar til en hyggelig shoppetur på Strøget, en sejltur på kanalerne, et dyp i havnebadet eller bare en skøn sommeraften i Nyhavn, Tivoli eller på en af byens mange fortovsrestauranter.

Uanset om du er en ivrig golfer eller blot leder efter en uforglemmelig oplevelse i København, så er kombinationen af Royal Golf Club og AC Hotel Bella Sky et perfekt valg for et mindeværdigt ophold.

Fakta om AC Hotel Bella Sky
4-stjernet hotel og en del af Marriott International.
811 individuelt designede værelser – alle med gulv-til-loft vinduer
4 restauranter og barer
Veludstyret fitnesscenter med fri adgang for hotelgæster.
10 min til Københavns centrum med direkte Metro
Nem adgang og gode parkeringsforhold
Nabo til Royal Golf Club

Det kan man da kalde en skævert!
De to hoteltårne hælder hele 15 grader og dermed mere end Det Skæve Tårn i Pisa. Hotellets karakteristiske arkitektur er skabt af arkitektfirmaet 3XN, som selv kalder AC Hotel Bella Sky for verdens skæveste hotel.

Forrige artikelTour Championship er helt åbent
Næste artikelDM i Firmagolf med finale i Irland
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.