Har du også haft lyst til at starte til golf længe nu, men er lidt i tvivl om, hvordan man lige skal gribe det an? Frygt ej. Vi kommer her med en guide til, hvordan du kommer i gang med den lidt særlige sport.

Det er ikke ligesom fodbold, hvor vi alle kender reglerne og spiller det lidt for sjov engang i mellem. Golf er noget særligt, men det behøver ikke at være svært. Hvis du får fat i det rette udstyr og får lidt træning fra en professionel, så skulle du være godt kørende. Læs med her og bliv guidet i, hvordan du kommer bedst i gang. 

Er du allerede den sporty type?

Måske er du allerede den sporty type, som ser fodbold og har et fodboldhold, som du holder med. Se alle EM kampe her, hvis det skulle være noget for dig. Det er altid hyggeligt at se med nogle venner, og hvis I spiller på nogle af kampene, kunne det bringe lidt spænding ind i kampen. Dog kunne du også se lidt golf i TV’et, hvilket kunne give dig lidt indsigt og motivation til at prøve en ny sport end blot fodbold.

Når du ser lidt professionel golf i fjernsynet, får du automatisk lidt mere viden indenfor dette område, og du kan få helt lyst til at komme ud og spille ved blot at se det på en skærm. Der findes et hav af sportskanaler, som viser golf i fjernsynet.

Så kunne du hermed få en lille smagsprøve på sporten. Måske nogle af dine venner også kunne interessere sig for golf. Sæt jer sammen en aften og se det sammen med lidt lækker tapas for eksempel.

Aldrig gå ned på udstyr… og dog 

Når du starter til golf, så er udstyret vitalt. Det skal selvfølgelig være i orden. Her er det en god idé at spørge eksperter til råds. De ved bedst. Dog burde du starte ud med at købe et golfsæt, som ikke er så dyrt igen. Så kan du altid opgradere, hvis du finder ud af, at golf bare lige er sagen.

Hvis du finder ud af, at golf faktisk ikke lige er din kop te, så har du ikke brugt så mange penge på det, og du kunne eventuelt prøve at sælge det igen. Så er der ingen skade sket, og det skader jo aldrig at prøve noget nyt. Man behøver jo ikke at gå all in lige med det samme. 

Start i en golfklub

Det ville være en god idé at starte i en golfklub, når man er helt nybegynder. Her kan du altid låne udstyr, og du har også muligheden for at melde dig nybegynder-kurser, med den andre nybegyndere. Så starter I alle på samme niveau. Her lærer I, hvordan man slår og står rigtigt.

Teknik er meget vigtigt, når det kommer til golf. Ellers bliver slaget aldrig helt godt. I golfklubben får du også muligheden for at få nogle nye venner, eller du kunne spørge dine andre venner, om de ikke ville starte med dig. Så kunne I dyrke jeres nye hobby sammen.

Artiklen er sponsoreret

Forrige artikelHorschel vandt WGC – Nicole nr. 12
Næste artikelTirsdagsanekdoten om Karen CC og Karen Blixen
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.