Nu MÅ Erik van Rooyen (billedet/Getty) fra Sydafrika snart vinde. Han har ustandselig været med fremme i forreste række på European Tour, men har måttet nøjes med tre 2. pladser, bl.a. fordi hans nerver ikke er de mest holdbare.

Lørdag udnyttede han moving day i Scandinavian Invitational til med en runde i -6 at gå alene i spidsen før sidste runde i -13, et slag foran Matthew Fitzpatrick, England, Wade Ormsby, Australien og Ashun Wu, Kina. Henrik Stensons putter, som havde glødet fredag, må have tilbragt natten i dybfryseren, for det varede længe, før hans putts faldt i, men som delt 4 i -10 er han stadig inde i billedet til sejren.

Det er danskerne ikke, men Joachim B. Hansen gik i -4 og deler nu i -5 30. pladsen med bl.a. Søren Kjeldsen, mens Jeff Winther ligger som 43 i -4.

Rolex Trophy

Det begyndte så lovende onsdag, men da prestigeturneringen med kun 40 spillere sluttede lørdag, var Rasmus Højgaard som nr. 22 i -10 bedst placerede dansker, mens Martin Leth Simonsen blev 29 i -8 og Mark Haastrup 35 i -6.

Vinder blev Darius van Driel, Holland -23 foran Cormac Sharwin, Nordirland -22.

I forbifarten …

konstaterer vi, at Sebastian Cappelen ikke klarede cuttet på Korn Ferry Tour. At det samme var tilfældet på LET for Emily Pedersen, men at Nicole Broch Larsen er i -1 for tre huller i førerbolden på LPGA i Canada, og dermed er hun aktuelt to slag foran. Fin start, og vi holder tommelfingre for hende.

Forrige artikelEpic Forged
Næste artikelHold så fast, Nicole!
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.