Forside Turneringer ET: Guerrier smider kæmpeforspring, men kan stadig vinde

ET: Guerrier smider kæmpeforspring, men kan stadig vinde

Portugal Masters - Day Three Getty Images

Franske Julian Guerrier havde opbygget et forspring på ikke færre end fem slag halvvejs gennem Portugal Masters, og man kunne frygte, at han bare ville stikke af fra feltet.

Sådan gik det ikke i lørdagens tredje runde, hvor den 35-årige franskmand slet ikke nåede samme niveau som de forgående dage og efter at have lavet 16 birdies (og to bogeys) de første to dage, lavede han 0 birdies og 4 bogeys, og faldt tilbage til -10 og en delt andenplads.

Førstepladsen overtog George Coetzee, Sydafrika (billedet), med en runde i 66 slag (-5), så han er 11 under.

Også den anden spiller i førerbolden, Sihwan Kim, havde en skidt dag og gik +1, så han nu er på sjettepladsen. Og med de scores kom en masse spillere pludselig i spil til sejren, faktisk helt ned til den delte niendeplads, som Lucas Bjerregaard har fået del i med en runde i 68. De er i -7, bare fire slag fra førstepladsen.

Martin Leth Simonsen tabte desværre terræn med en 73’er og røg ned som nummer 20 i -5. Kan han spille sig i top10 i morgen, så kommer han ind i Irish Open, så der er noget at spille efter i morgen. Thorbjørn Olesen gik også +2 og ligger på delt 40. plads

Foto: Getty Images