Forside Turneringer USA: Nanna faldt tilbage

USA: Nanna faldt tilbage

ANA Inspiration - Round Three Getty Images

Det bliver ikke i denne omgang, at vi får en dansk vinder af en major. Nanna Koertsz Madsen faldt tilbage i lørdagens runde af ANA Inspiration fra en tredje- til en delt 23. plads, og er ude af topkampen. En god runde søndag kan dog stadig sikre hende en top10-placering, hvis tingene går hendes vej.

Nanna kom ellers godt igang med en birdie på 2. hul, men så gik det galt. Bogey på 3., og to dobbeltbogeys i træk på 5. og 6. sendte hende ud af kurs, og resten af runden var pars, kun forstyrret af en enkelt birdie og modsvarende bogey. Nicole Broch Larsen gik 78 og ligger sidst. I toppen ligger det til en tæt duel mellem 23-årige Brooke Henderson fra Canada (billedet) og 22-årige Nelly Korda, der begge er i -12. Brooke havde vind i sejlene lørdag med en 65’er. To slag efter de førende ligger Katherine Kirk, Lexi Thompson og Mirim Lee på lur.

Mulighed for norsk sejr

På PGA Tour er der endnu tættere kamp om sejren i Safeway Open. Efter lørdagens runde deler tre spillere førstepladsen i -16; Brian Stuard, Cameron Percy og James Hahn. Et slag efter dem, yderligere tre; Sam Burns, Harry Higgs og norske Kristoffer Ventura, der kan blive den anden norske vinder på PGA Tour i 2020.

Men det er endnu tættere i toppen, for 17 spillere ligger inden for bare fire slag fra førstepladsen inden natten spændende afgørelse.

Foto: Getty Images.