Nu er vi så tæt på Jyske Bank PGA Championship på HimmerLand, at vi tør håbe på, at deltagerlisten til det første officielle DM for PGA Pro’er holder, og det vil gøre mange ærgerlige over, at sikkerhedsforanstaltninger betyder, at der ikke er adgang for tilskuere. Til gengæld bliver der transmission på TV3 Sport, og det er nok den allerbedste måde at få det hele med på.

Søren Kjeldsen, Rasmus og Nicolai Højgaard, Jeff Winther, Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Joachim B. Hansen, Nicole Broch Larsen, Nanna Koerstz Madsen og Emily K. Pedersen er blandt de 33 herrer og tre damer i feltet 24-26. juni.

Thorbjørn Olesen (billedet) kommer i aktion for første gang i 11 måneder, og det bliver spændende at se, hvordan pausen har påvirket hans spil og psyke. Det er barsk at være så stort et navn, at en enkelt pinlig episode næsten kan ødelægge en karriere. Forhåbentlig sker det ikke her.

Vi er midt i et generationsskifte, hvor det kan ligne en kamp mellem tvillingerne Nicolai og Rasmus Højgaard samt Jeff Winther, men lige for tiden vinder Emily Pedersen jo alt, så måske er hun favorit? Man må heller ikke afskrive de to LPGA-spillere Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen eller Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen og den sværm af unge talenter, som også er i feltet.

De tre legends, Anders Hansen, Søren Hansen og Steen Tinning bliver et dejligt gensyn, og det gør også Thomas Nielsen, der har fået HimmerLands eget wild card. Eaglespecialisten vil formentlig vise, at han stadig svinger køllerne suverænt på hjemmebane. For ikke at tale om Thomas Bjørn, som man aldrig skal afskrive, hvis hans krop makker ret.

Det begynder at krildre af forventning før turneringen …