PGA Tour rykker corona-karavanen til Harbour Town Golf Links på Hilton Head Island i South Carolina og RBC Heritage turneringen, der lige som i sidste uge er en af tourens klassiske baner. Ikke mindst afslutningshullet med fyrtårnet i baggrunden er ikonisk.

Desværre er der for anden uge i træk ikke blevet plads til de to danskere i det 154-mand store felt. Lucas Bjerregaard er ellers taget til USA for at gå i karantæne, men måske har han ikke været der længe nok.

Sebastian Cappelen stiller derimod for anden uge i træk op på Korn Ferry Tour, der spiller på The King & Bear Course i World Golf Village i St. Augustine i Florida.

Topnavne

Igen i denne uge er feltet på PGA Tour superstærkt. Top5 i verden – McIlroy, Rahm, Koepka, Justin Thomas og Dustin Johnson – er alle med og suppleres af bl.a. Bryson DeChambeau, Webb Simpson, Justin Rose, Patrick Reed og Xander Schauffele, der i sidste uge akkurat gik glip af at komme i omspil med Collin Morikawa og den senere vinder Daniel Berger, der også begge er med. Berger avancerede fra 107 til 31 på OWGR, hvor unge Morikawa (billedet) nu er nummer 27, et år efter han blev professionel.

Sidste uges vinder på Korn Ferry Tour, Luke List, avancerede til nummer 136 i verden og fik plads i feltet på Harbour Town Golf Links.  Af de absolutte topspillere savnes kun ganske få, Adam Scott, der ikke føler sig sikker, Patrick Cantley og Tiger Woods, som endnu ikke føler behov for at spille på touren.

GOLFTV sender fra kl. 21 sammen med Eurosport torsdag og fredag, og i weekenden fra 19 til midnat. De yderst seværdige featured groups kan følges på GOLFTV allerede fra om eftermiddagen. Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

DEL
Forrige artikelFeltet på HimmerLand ser stadig fantastisk ud
Næste artikelManden, der accepterede ikke at være konge, er blevet 50
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.