Begge ugens store begivenheder spiilles i USA, og kun LPGAs Drive On Championship i Orlando har dansk deltagelse.

Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen ligger på Ocala Golf & Equestrian Club begge på den rigtige side af cuttet, men skal begge præstere en ny, solid runde for at blive der. Broch Larsen ligger som 41 i par, mens Nanna Koerstz Madsen, som fik en trist start med dobbeltbogey på 10. hul, som hun startede på, ligger som 53 i +1. Cuttet ligger efter første runde i +2, så der er lidt at give af.

I toppen finder man sidste uges vinder, Nelly Korda i -5 sammen med Jennifer Kupcho og Austin Ernst. Vi må kippe med flaget for Kupcho, der i nogle måneder har kæmpet med voldsomme migræneanfald, der på en stor del af runden gjorde, at hun måtte spille så safe som muligt, efter at hun uden migræne var kommet fint for start med bl.a. fire birdies i træk. På Gettys billede har hun fundet de mørke solbriller frem på 18, efter at migrænen var brudt ud.

Opvisning af McIlroy

Rory McIlroy startede Arnold Palmer Invitational på Bay Hills tiende hul og lå efter ti huller i -1. Så var der opvisning på de følgende fem huller, der alle gav birdies, to efter eagle putts, af hvilket det ene var meget tæt på at gå i hul.

McIlroy deler i -6 føringen med Corey Conners, der også havde en gylden stribe. Hans lå bare på bag-9, hvor han spillede hullerne 10-16 i -6 med fire birdies og en eagle.

Bryson DeChambeau er på udelt tredjeplads i -5, og vi bemærker på en mangedelt syvendeplads Viktor Hovland i -3.