Tony Finau vandt Mexico Open at Vidanta efter en herkullisk duel med verdens nummer 1, Jon Rahm. Finau spillede finalerunden i 66 slag (-5), Rahm ‘kun’ i 67 og så vandt Finau relativt sikkert med 3 slag – 24 under under! På tredjepladsen kom sidtse års delte nummer to, Brendon Wu. Så podiet var det samme.

Nicolai Højgaard gik en nydelig 68’er og rykkede frem til delt 33. plads og fik lidt gode point med til den rangliste, han endnu ikke tæller til, men som nærmer sig fra turnering til turnering.

På LPGA måtte der omspil til mellem Hannah Green, der vandt JM Eagle LA Championship på andet omspilshul, Xiju Lin og Aditi Ashok. Begge danskere havde misset cuttet fredag.

Foto: Getty Images

Forrige artikelSolo andenplads til Helligkilde i Korea
Næste artikelUgens tv-golf: DP World Tour endelig i Europa
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.