Det hed engang European Tour, nu hedder det DP World Tour, men i denne uge er touren omsider hjemme i Europa efter at have afviklet turneringer i Afrika, Østen og Mellemøsten m.v.

12 danskere – fuldt hus – er med i DS Automobilis Italian Open på Ryder Cup-Banen Marco Simone udenfor Rom. Nicolai Højgaard (billedet) er kommet hjem fra sit eventyr i USA. Han vandt her i 2021 og synes at være i glimrende form. Forsvarende mester er skotten Robert MacIntyre, og også Thorbjørn Olesen har vundet turneringen (ikke på samme bane, men dengang det var en Rolex Series i 2018). Nicolai og Thorbjørn er naturligvis med; det samme er Rasmus Højgaard, Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Niklas Møller, Marcus Helligkilde, Oliver Hundebøll, Martin Simonsen, John Axelsen og Christoffer Bring.

V Sport Golf sender fra kl. 13 torsdag-fredag, og fra kl. 13.30 i weekenden.

PGA Tour har igen en ‘designated event’ på programmet, når touren kommer til Quail Hollow i North Carolina, og afvikler Wells Fargo Championship. Verdens nummer 1 og 2, Jon Rahm og Scottie Scheffler, har ladet denne turnering være den af de opgraderede turneringer, som de ‘gratis’ kan skippe, så Rory McIlroy og den forsvarende mester Max Homa er feltets topfavoritter, men hele verdenseliten er med så det er et klassefelt på alle måder.

Discovery+/Eurosport 2 sender fra kl. 20 torsdag-fredag, og fra kl. 19 i weekenden. Og så er der selvfølgelig de særlige feeds med featured groups m.v.

Hanhwa Lifeplus International Crown på LPGA Tour er en holdturnering for ‘landshold’, med 32 spillere fra otte nationer; USA, Sydkorea, Japan, Sverige, England, Thailand, Australien og Kina. Turnering spilles efter et særligt format, hvor de otte hold er inddelt i to grupper á fire, der spiller to fourball-matcher mod hinanden. De to hold med flest points fra hver gruppe går videre til semifinaler søndag, hvor der spilles to singler og en foursome, og der spilles senere om 3. pladsen og en finale efter samme format. Der spilels på TPC Harding Park i San Francisco.

V Sport Golf sender fra midnat torsdag-søndag, med genudsendelse næste dag kl. 10.

V Sport Golf sender også fra Maekyung Open på Asian Tour fra kl. 06.00 torsdag-fredag, og kl. 05.00 i weekenden.

Discovery+ sender desuden fra Mitsubishi Electric Classic på PGA Tour Champions fredag til søndag fra kl. 21

Forrige artikelFinau fik revanche i favoritduel
Næste artikelNiklas Nørgaard nr. 9 – Challenge Tour – Mastercard Tour
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.