Ja! Nanna ku’.

Det blev til en andenplads til Nanna Koerstz Madsen i LPGA turneringen Indy Women in Tech Championship. Dermed tangerer hun Nicole Broch Larsens andenplads tidligere på sæsonen i Canada som årets, og alletiders, bedste danske resultat på LPGA Tour, og sin egen andenplads fra 2017 i Australien, inden hun blev fuldgyldigt medlem af touren.

Mi  Jung Hur fra Korea kunne hun dog ikke indhente. Med en runde i 4 under par sluttede hun i 21 under par og var fire slag bedre end Smørum-pigen. Koreaneren, som også vandt Scottish Womens Open i sommer, førte turneringen fra start til slut.

Men Nanna havde for anden dag i træk andel i dagens bedste runde. Hun sluttede med manér med to birdies på 17. og 18. og kom rundt i 67 slag (-5) og formåede derved at holde Solheim Cup stjernerne Marina Alex, Megan Khang og Bronte Law bag sig.

Nicole Broch Larsen faldt lidt tilbage med en runde i par og sluttede delt 31.

Med andenpladsen rykker Nanna op som nummer 44 på Race CME Globe, kvindernes rangliste, og både hun og Nicole er nu indenfor top60, der får adgang til de økonomisk attraktive turneringer i Asien sidst på året.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelLucas ku’ ikke – ka’ Nanna?
Næste artikelGolfbladet – Oktober 2019
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.