Lucas Bjerregaard lagde ud med en birdie, men det var så det angreb, der kom fra ham i finalerunden af Alfred Dunhill Links Championship. Det blev til en delt 23. plads.

Nu er spørgsmålet om Nanna Koerstz Madsen kan hente en sejr – eller en topplacering – i Indy Women in Tech turneringen i USA. Hunhar lagt stille fra land og er i par, på delt fjerdeplads, men seks slag fra toppen efter fem huller. Følg livescoring her.

I Skotland blev Bjerregaards trone overtaget af den tårnhøje franskmand Victor Perez, der sluttede i -22 og var ét slag bedre end engelske Matthew Southgate. Afgørelsen faldt som så ofte før på det berygtede Road Hole, hvor Perez fik par, mens Southgate måtte notere en bogey. Det var Perez’ første sejr på European Tour.

Huldahls bedste

I Hopps Open de Provence hentede Jeppe Pape Huldahl med en 69’er i sidste runde sæsonens bedste resultat – en delt 18. plads. Martin Simonsen og Lasse Jensen blev delt 45. og sejren gik til Hollands Lars van Meijel i -16.

Endelig blev Emily Pedersen nummer 17 i Estrella Damm Ladies Open på LET. Her vandt Solheim Cup-vinderen Carlota Ciganda.

 

Forrige artikelChamp fører med tre efter Brysons nedsmeltning
Næste artikelFlot, flot andenplads til Nanna Koerstz Madsen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.