Moving day har i år jævnt hen ikke været danskernes livret, og sådan var det også på denne lørdag.

I Finnish Challenge, hvor Mark Haastrup lå som nr. 2 pg Nicolai Tinning som nr. 8, faldt begge langt tilbage. Nicolai Tinning er delt 38 med bl.a. Lasse Jensen i -4, mens Haastrup ligger som 44 i -3 og Martin Leth Simonsen som 58 i par.

Heldigvis er der stadig en enkelt dansk spiller med et bud på en topplacering. Rasmus Højgaard kom rundt i -4 og ligger delt 11 i -8.

I den svenske Bråviken Open gik Niklas Nørgaard Møller (billedet) i -9 med syv birdies og en enkelt eagle, mens Nicolai Højgaard præsterede -7 med fem birdies og en eagle. Det lyder imponerende, men der skulle meget, meget mere til at komme til tops. Turneringen blev afgjort i omspil mellem to svenskere, der vandtes af William Nygaard over Hannes Rönneblad efter, at de var sluttet lige i -23!

Høigaard og Møller sluttede på delt sjetteplads, men det var nok til gøre Møllers tredjeplads på Order of Merits top-5, som får kort til Challenge Tour 2020, endnu sikrere.

Forrige artikelBegge føringer forsvaret ved DM
Næste artikel3 tips til udstyr til før og efter golf spillet
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.