Golf er en sport, hvor man har brug mange forskellige hjælpemidler, når man går de 18 huller. Man har for eksempel, mange forskellige køller til at ramme golfbolde med forskellig kraft.

Dertil er der nogle, der har en golfbil til, at køre rundt til der, hvor bolden ligger. De helt professionelle har også en caddy, som sørger for at kører dem hen til bolden, og give dem den rigtige køle til de forskellige slag.

I denne guide er der udstyr, som den almindelige golfspiller kan benytte sig af udenfor golfbanerne.

Sportstasker

Når du dyrker sport, så er det vigtigt, at du har en sportstaske til at have dit sportstøj, håndklæde og skiftetøj i. Når du er ude og spille golf, så er det godt at have en golftaske til dine køller og dine bolde, så du har alt udstyret til når skal spille.

Lige gyldigt om det kræver, at du skal skyde langt eller putte bolden i hul. Efter du har været ude at spille, går man hen til omklædningsrummet og får går i bad og skifter tøj, så man er klar til resten af dagen. Her er det godt at have en god sportstaske, som kan holde til våde håndklæder.

Det er altid godt at have mindst en sportstaske, så man kan have sit sportstøj med sig rundt, specielt hvis man dyrker sport flere gange om ugen. Det er også altid en god ide, at have et ekstra rum i sin sportstaske til det våde håndklæde.

Proteinpulver

Du får automatisk protein gennem din kost. Dog kan for lidt protein fører til tab af muskelmasse. Da protein er med til at bygge muskler op i kroppen. Lang de fleste mennesker, som spiser nogenlunde normalt, har alt det protein de har brug for.

Proteinpulver kan dog være en hjælpende hånd, for de folk som styrketræner meget. Proteinpulver er et godt middel, at supplerede sin kost med. Det kan for eksempel være en god ting at tage, når man er på farten, for eksempel efter træning. Dog kan du også få nok protein, ved at spise nok proteinrig kost.

Det er dog de færreste, der når at spise den nødvendige portion af protein på en normal dag, når de er på studiet eller de er på arbejdet. Derfor er det nemt lige at blande proteinpulver med vand og så ryste det i en shaker om aften, så man er sikker på, at få den nødvendige portion proteinpulver.

Dertil kan man også supplere sin træning med et skud kreatin, som hjælper i sportsgrene, hvor man hurtigt skal præstere lidt mere for eksempel ved en spurt eller ved at løfte vægte.

Barbermaskine

Når du træner, så gør du det mange gange, fordi du gerne vil have en flot krop. De fleste som går op i træning, og det at have en flot krop, går også op i at resten ser godt ud. Derfor hænger det også meget godt sammen med, at man går op i grooming, og barbering og at se godt ud i sig selv.

En god barbering om det er hos en barbershop med kniv, aftershave og varmehåndlæder eller om du bare får trimmet skægget derhjemme med en barbermaskine inden en arbejdsdag. Så er det en god måde for en mand, at stå skarpt og soigneret. Det kan være, hvis man skal til en golfturnering, eller det kan være, hvis man skal til en finere fest, måske en gallafest.

Når man går op i at ens skæg ser skarpt ud, om det er helt barberet væk, om der er skægstubbe der skal trimmes hver dag eller om det et fuldskæg, der skal passe og plejes ved at vaskes med skægbalsam og redes igennem en gang imellem, så går man mange gange også op i at ens hår sidder ordentligt.

Der er mange forskellige frisører, man kan få, dog er der nogle, der ser mere skarpe ud end andre. Man kan for eksempel have halvlangt hår, som er reddet tilbage, det kan se meget soigneret ud, hvor længere hår, som er filtret og ikke er redt igennem, kan se meget usoigneret ud.

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til at se skarp ud, om du skal til en golfturnering eller til fest.

Artiklen er sponsoreret

Forrige artikelFor få danske birdies i Sverige og Finland
Næste artikelDe førende skiftede pludselig roller i Women’s British Open
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.