Den forsvarende mester Xander Schauffele spillede sig i spidsen for Sentre Tournament of Champions på Kapalua, Hawaii, med en runde i 68 slag (-5).

Anden runde var præget af regn og kraftige vindstød – så kraftige, at spillet to gange måtte indstilles uden at spillerne dog blev sendt i klubhuset – og det kunne aflæses på scores på en bane, der normalt giver meget lave scores. I nat var 66 fra Patrick Reed den bedste score, og med den spillede han sig op på en delt andenplads med Joaquin Niemann, der måtte kæmpe hårdt for en 72’er.

Schauffele er i -9, Reed og Niemann i -8 og på fjerdepladsen følger Rickie Fowler i -7.

Ud over det hårde vejr, så er banen omlagt med helt nyt græs, der gør fairways bløde og helt nye greens, der er faste med mange drilske fald. Schauffele sagde efter runden, at der ikke var mange ‘gode erfaringer’ fra sidste års sejr han kunne trække på, da alle greens er helt anderledes end tidligere.

Foto: Getty Images

Forrige artikelUng chilener fører mestrenes turnering
Næste artikelSchauffele i uvant situation
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.