Den forsvarende mester Xander Schauffele fører Sentry Tournament of Champions efter de første 54 huller, og går dermed ind til finalerunden i en for ham noget uvant situation.

De fire gange han tidligere har vundet på PGA Tour har det altid været fra ‘baghjul’ – blandt andet på Plantation Course på Kapalua sidste år ved denne tid, hvor han leverede en finalerunde i 62 slag (-11), for at overhale alt og alle i det stjernespækkede felt.

Kun én gang har han ført en PGA Tour turnering efter 54 huller; det var The Open i 2018 hvor det som bekendt ikke lykkedes ham at vinde. Dengang sejrede Francesco Molinari.

Shauffele er samlet 11 under par efter en 71’er på en bane, der bider meget mere fra sig end tidligere, samtidig med at vejrforholdene har været udfordrende med især stærk vind. Han har et slag ned til Justin Thomas i -10. Thomas gik 3. runde i 69 slag (-4) og yderligere to slag til Gary Woodland i -8. Hele syv spillere i -7 håber at de to førende får en dårlig dag søndag, så de får mulighed for at spille sig med ind i titelkampen.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikelForsvarende mester i spidsen
Næste artikel‘Trimmeren’ Henrik Nielsen uventet død
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.