Fyn er et centrum i den danske revysommer, og det er oplagt at tage en revyuge på Fyn, hvor man kan se op til tre kvalitetsrevyer og være turist ved siden af. Er man golfspiller, kan man kombinere med spil af en række fine golfbaner.

25 år i Rottefælden
Rottefælden i Svendborg spiller sin 137. sæson, og det er 25. gang, at Pia Ullehus står i spidsen for den. Hun fryder sig over at kunne fejre jubilæet med et kvalitetsensemble. Jan Schou er kunstnerisk leder for 22. gang, og han har Rikke Buch Bendtsen med, som også var med for fem år siden; Mikkel Schrøder tilbage for andet år i træk; og desuden er Sara Gadborg efter flere år i Jans ’Schoutur’ lokket i Fælden efter for nogle år siden at have haft hende med på sin. Jens Krøyer er som sædvanlig kapelmester. Hans tro følgesvende Guy Moscoso og Ole Capersen er selvfølgelig også med – så er musikken også i top.
Rottefældens beliggenhed i det romantiske skovanlæg Caroline Amalielund er formentlig den smukkeste for noget dansk revyteater, så selv ankomst og pausen og er noget helt specielt.
Der serveres en platte før forestillingen, og en nyhed i 2020 er et tilbud om fri bar fra to timer før forestillingen til og med pausen.

Respektløs tophumor
– Kan man virkelig sige det? Gispede en anmelder efter Kerteminderevyen 2016, der blev kåret som Danmarks bedste – og det kunne man – også i 2016. Revyen i Amandas by har oparbejdet et ry for at være klassens frække dreng m/k, og selv om ensemblerne skifter, gør vovemodet ikke.
Bl.a. for at opleve det er Christine Astrid med i den stemningsfulde Store Sal på Tornøes Hotel i 2020, selv om hun havde planlagt at holde sommerferie; og Rasmus Krogsgaard forventer at få revet op i sig selv og komme videre kunstnerisk, i øvrigt sammen med sin samlever Patricia Schumann og Farshad Kholgi, der er tilbage med sit rablende og udfordrende vanvid, som instruktør Martin Miehe-Renard skal sætte – meget vide – grænser for. Kapelmester for tiende gang er Peter Bom, der forstår at give hver vise maksimal personlighed.

Forrygende forsalg
Begge revyer åbnede allerede for nogle uger siden for billetsalget og kan berette, at vil man selv kunne vælge, hvor man vil sidde, skal man være vaks ved computeren, for starten har været forrygende.

Forrige artikelDe 10 bedste golfhistorier i 2019 #6
Næste artikelDe 10 bedste golfhistorier i 2019 #5
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.