Der er svensk føring i ECCO Tours Tinderbox Charity Challenge – for de vildeste fugle på Odense Eventyr, men fem danskere spillere følger umiddelbart efter, og flere ligger tæt på.

Det er Christopher Sahlström, der fører med 41 p (scoringen er revideret Stableford), mens Anders Emil Ejlersen ligger på andenpladsen med 40, og tredjepladsen deles af amatøren Sebastian Fridrichsen (billedet), Jakob Kollerup og Nicolai Oxenbøll samt svenskerne Robert Karlsson og Åke Nilsson 39.

Den forsvarende mester, Peter Launer Bæk fra den arrangerende klub, ligger som 14 med 37 p.

Turneringens navn skyldes samarbejdet med Michael Falch om at reje penge til at hjælpe børn, hvis familier er ramt af alkoholmisbrug. Efter første runde var der derfor koncert med Falch og en auktion, hvis mål er, at det samlede indsamlede beløb helst skal passere 250.000 kr.

Forrige artikelSergio er vært på Valderrama
Næste artikelREE Golfklub indvier nyt hul 18
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.