Martin Leth Simonsen kom rigtigt godt fra start i Rolex Trophy på Challenge Tour. En turnering med deltagelse af de 40 bedst placerede på Challenge Tourens rangliste.

Nordjyden deler førstepladsen i -6 med Ben Stow og Adrian Meronk, et slag foran yderligere fire spillere Carlos Pigem, Ricardo Santos og de to førende på ranglisten Antoine Rozner og Calum Hill.

Også Rasmus Højgaard fik en fin start i -3, hvilket placerer ham på delt 14. plads i det tætte felt. Den tredje dansker Mark Flindt Haastrup ligger i par. Delt 31. plads, men stadig kun seks slag fra førstepladsen og fire fra en top10 placering, der vil hjælpe ham i hans bestræbelser på at gøre comeback på European Tour.

Foto: Getty Images

Forrige artikelThorbjørn nægter sig skyldig
Næste artikelÉn feriebolig – fem destinationer
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.