Fredag den 9. juni vil Morten Bjernemose og Martin Hundebøll fra Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod spille så mange huller som muligt. Målet er at spille 100 huller, men hvis det mod forventning, ikke er mørkt ved sidste slag og fysikken kan holde til det, går spillerne efter at spille 108 huller, som er seks hele runder på en dag.

Ideen opstod da de på generalforsamlingen hørte, at klubbens regnskab for 2022 endte i et minus.

Spillerne håber, at både virksomheder og private vil støtte projektet. 1/3 af indtægterne skal gå til junior afdelingen og 2/3 til klubben.
Interesserede kan støtte med et fast beløb eller pr. spillet hul, pr. skridt, pr. par på runden osv.
Tilmeldingsblanket kan fås i golfklubben.

Initiativet er Morten og Martins måde at takke alle i og omkring klubben for de goder, som de har haft, som en del af eliteafdelingen i flere år.

Klubbens formand Erik Nyblom udtaler: I klubben er vi naturligvis utrolig glade for initiativet og håber, at mange vil bakke op med støtte.

Interesserede er velkomne til at følge spillerne på nogle af hullerne. De slår ud fra hul 1 meget, meget tidligt om morgenen.

Forrige artikelZhang skrev golfhistorie – Emily Pedersen blev nr. 17
Næste artikelMere golfmaraton….
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.