Efter lang tids nedlukning blev det igen muligt at lave nogle arrangementer, og det gjorde Greenkeeperforeningen, DGA den 8. – 10. juni 2021 i Viborg, Odense og Køge. Den 10. juni var arrangementet på Køge golf, hvor der var et stort opbud af forhandlere og greenkeepere samt Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Et arrangement hvor der blev set, prøvet og snakket maskiner, udstyr og uddannelse.
Vilvorde var repræsenteret med Uddannelsesleder Claus Egede Cornelius og faglærerne Keld Kristensen og Mads Christian Skytte Nielsen. Det var en super dag, og vi fik hilst på mange af vores elever og mestre, som var glade for endelig at kunne komme ud og møde hinanden.

Vi fik blandt andet besøg af Yon fra Ledreborg Palace Golf Club, som er en af vores elever. Yon var under sit grundforløb, i 4 ugers praktik i Skotland på et Erasmus-legat, og havde en fantastisk oplevelse. Vi havde naturligvis også besøg af den afgående formand for DGA, Jesper Kristensen på besøg samt en masse andre af vores rigtig gode mestre, som gør et stort stykke arbejde for at uddanne nogle nye kommende Greenkeeper-svende.

Fredag den 11. juni 2021 var der afslutning og translokation for 5 greenkeepere og 2 groundsmen, som blev svende. De havde været i gang i 4 uger med deres svendeprøve, som blandt andet bestod af analyse og pleje af Tee-steder, fairways, Greens og boldbaner, så områderne kunne komme op på et fagligt højt niveau. Eleverne var rigtigt glade for at det endeligt var slut, og de nu kan komme videre og i gang som svende i deres respektive klubber og anlæg, og deres lærere var rigtigt stolte over deres elever.

De nyudlærte svende og deres lærere. Øverst fra venstre, Greenkeeper Jonas Jørgensen, Greenkeeper Nicolai Kirstein Pedersen, Greenkeeper Sune Østergaard, Greenkeeper Adam Lloyd Davies, Greenkeeper Niklas Funck Rewers, Groundsman Ronni Pedersen, Groundsman Brian Findahl Hansen. Nederst fra venstre, Faglærer Mads Christian Skytte Nielsen og Faglærer Keld Kristensen

Der mangler udlærte greenkeepere og groundsmen i hele Danmark, så sidder du derude og tænker at dette kunne være en vej for dig, så starter der grundforløb op til uddannelsen den 9. august 2021 på Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Se mere på www.rts.dk.
Et par rigtigt gode dage for Vilvorde, som vi ser frem til at få mange flere af.

DEL
Forrige artikelBring slår ud kl. 12.47
Næste artikelBaby på vej!
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.