Torsdag morgen indledes årets sidste major, The Open, på Royal St. Georges med blot en enkelt dansk deltager, og han er amatør. Det er Christoffer Bring, som for nylig kvalificerede sig ved at vinde EM for amatører, og som siden har vundet hold-EM for amatører, så han må være i topform. Hvis han ikke lader sig imponere for meget, må han have gode chancer for at klare cuttet, som det er hans primære mål.

Bring slår ud kl. 12.47 sammen med sydafrikaneren van Tonder og thaien Jazz Janewattananond, og hvis man er heldig, kan man se ham på Viaplay/ V Sport Golf, der transmitterer i en maratonudsendelse fra kl. 7.30 – 21.00 såvel torsdag som fredag. Lørdag er sendetiden 11-21 og søndag 10-20. Michael Lermark, Jesper Kjærbye, Leif Nyholm og Henrik Knudsen deles om kommentarerne.

De store nyheder op til starten har været de mange, der har trukket sig pga. diverse coronaproblemer. Spillere som Hideki Matsuyama, Bubba Watson, Zach Johnson og Louis de Jager.

Nogle udvalgte teetimes torsdag (britiske tider, så læg en time til): Viktor Hovland 8.41, DeChambeau, Branden Grace og Jordan Spieth 10.25. Jon Rahm, Louis Oosthuizen og titelforsvarende Shane Lowry 10.58. Martin Kaymer, Lee Westwood og Stewart Cink 11.09. Xander Schauffele, Robert MacIntyre og Rickie Fowler 15.59. Rory McIlroy, Cameron Smith og Patrick Reed 16.21.