Holstebro golfklub danner igen i år rammen om den årlige Hästens Holstebro Open golfturnering.
Sidst i feriesæsonen, uge 31 bliver det igen muligt at spille sig til en ny Hästens seng, via Hole in One præmie i Holstebro – præmien der endnu venter på en vinder…. Skal det være dig??

Det er Hästens Holstebro/Søvn & Comfort, Holstebro, én af Jyllands største sengebutikker, der står som sponsor for matchen på 6. år og de glæder sig igen i år til at kunne byde mange gæstespiller velkommen til Holstebro, og opleve både banerne, og bylivet i Holstebro – samt måske en tur forbi for at se det store udvalg i sengebutikken, i den ikoniske bygning, der tidligere husede Nordeuropas største musikforretning – Alfred Christensen Musikforretning
Skovbanen i Råsted er kåret som en af de 5 bedste baner i Danmark, mens du på Storåbanen i Holstebro kan opleve den bakkede natur langs ålandskabet.

Matchen er åben for alle, og der spilles over 4 dage i uge 31 – Indledende runder om søndagen 1. august kl 09. 00 på Storåbanen helt inde ved Holstebro, og om mandagen 2. august kl 15.00 (man vælger selv hvilken dag man tilmelder sig – men kan kun vælge én dag) også indledende runde på den prisberømte Skovbane i Råsted, 15 km udenfor Holstebro. Den bedste halvdel fra de indledende runder går videre til semifinalen på Storåbanen om onsdagen 4. august, og til slut den bedste halvdel herfra går videre til finalen på Skovbanen om torsdagen 5. august.

”Igen i år bliver det en lidt anderledes præmiefordeling… den halvdel der går videre deltager kun i 1. præmie/pr. række, men får så billetten til næste dag, og ny mulighed for at komme i præmierække, og alle andre præmier går til halvdelen der desværre falder fra – med bedste score herfra – det skulle gøre det muligt for alle at komme til præmierne, og ingen mulighed for fifleri…” udtaler Flemming V Kristensen, Indehaver af Søvn & Comfort/Hästens Holstebro

DEL
Forrige artikelAFRADU
Næste artikelBring slår ud kl. 12.47
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.