At Jimmi Korsholm fra Odense (billedet) vil kunne imponere dig med sin viden om vine og tilmed sælge dem til dig, vil overraske dem, der ved, at han arbejdede som gymnasielærer.

Interessen for kvalitetsvine, især dem fra køligt klima, fik ham til at tage en uddannelse som sommelier med topkarakter fra Vinakademiet i København, og så begyndte han at importere vine.

På repertoiret har han naturligvis vine fra Italien, Frankrig og Spanien, men mange vil opdage den kvalitet, man kan få i produkter fra Canada, England, Tyskland, Østrig, Georgien, Portugal, Chile, Argentina og naturligvis Danmark.

Hans evne til at indkøbe det, der sætter ganen i topform, har gjort, at han for fem år siden kvittede undervisningen, indrettede lager i sine forældres garage og siden har levet af at sælge vin og arrangere vinsmagninger, såvel privat som i firmaer og foreninger, af hvilke mange bagefter er blevet trofaste kunder. En vinsmagning koster typisk kr. 150 pro persona.

Korsholm giver resten af året Golfbladets læsere et tilbud om 15 % rabat på alle de vine, du finder på

www.korsholm-vin.dk

Skriv blot “Golfbladet” i kommentarfeltet for at opnå rabat.

Varerne kan leveres i gaveæsker, og med hver vin følger en beskrivelse, der bl.a. indeholder forslag til madsammensætning og serveringstemperatur,

Denne artikels indhold er sponsoreret

DEL
Forrige artikelFra utæt dunk til sanseberusende winery
Næste artikelUgens tv-golf: Mesterskabsgolf på ferieøerne
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.