Der er fortsat masser af danske vinderchancer halvvejs gennem UAE Challenge på Challenge Tour.

Ganske vist mistede Rasmus Neergaard-Petersen fredag førstepladsen, da han gik dagens sidste seks huller i 3 over par og derfor blev på det 7 under hvor han startede dagen. Men Hamish Brown havde en strålende dag med seks birdies, en eagle og en dobbeltbogey, og de 6 under bragte ham på 9 under samlet og det giver en andenplads, delt med Wilco Nienaber. Også John Axelsen er i Top10, og lurer i 6 under par, 5 slag fra den blot 18-årige englænder Joshua Berry, som fulgte torsdagens 65’er op med 68 fredag og fører i 11 under. Han var faktisk en overgang 14 under, så måske ramte det ham lidt at han førte med 4 slag.

Christoffer Bring, nummer 15 i -5 og Nicolai Kristensen i -1 som nummer 57 klarede også cuttet, mens Oliver Hundebøll trods en runde i 70 (-2) og par samlet, akkurat trak sorteper. Også Joachim B. Hansen. Jeppe Kristian Andersen, Søren Broholt Lind, Victor Bjørløw og Jonathan Gøth-Rasmussen er færdige i turneringen.

Belgisk føring

Belgiske Manon de Roey spillede sig i front i Investec South African Women’s Open i -8, foran Rosie Davies i -7. Sofie Kibsgaard går ind til weekenden på delt 35. plads i +1, og hun kan sagtens nå at spille sig langt frem i feltet, hvis spillet sidder godt i weekenden.

På LPGA Tours JM Eagle LA Championship er det bekræftet at Nanna Koerstz Madsen har trukket sig efter en sløj første runde i 8 over par, som nok har haft en årsag – hvad enten det er en skade eller ‘bare’ sygdom. Også Jodi Ewart Shadoff og Bailey Tardy, som sjovt nok også begge gik +8, har også trukket sig.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikelThysted vandt første professionelle titel
Næste artikelEmily på femteplads – Højgaard-brødrene færdige
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.