Barløseborg Golfklub byder på en fremragende totaloplevelse. Sig, hvad du vil have på din golfrunde, og du kan få det.

– Vil du forberede dig hjemmefra, finder du på nettet samtlige oplysninger og ikke mindst foruden en meget fin baneguide en overflyvning hul for hul med drone.
– Vil du have en smuk tilkørsel til en gammel herskabsvilla, får du det.
– Vil du bo på golfbanen med udsigt over den, kan du overnatte i et af de seks dobbeltværelser i klubhusets øverste etage. Du kan få en tre retters middag efter runden og morgenmad før den næste, hvis du vil.
– Vil du have perfekte øvefaciliteter, kan du varme op på indspils- eller putting green, og du kan slå bolde fra den overdækkede driving range.
– Vil du have en 18 hullers bane med forskellige udfordringer på alle 18, får du det. Med vand i spil i form af søer og vandløb på de 17. Med dogleg såvel højre som venstre. Med mange drilske valg, fx for de langtslående på hul 11 par-4 på 208/247/266 m fra hvid/gul/rød, hvor green ligger bag en stor sø, så der virkelig er en risiko ved at forsøge at drive den – hvad mange deltagere i den årlige DGU ranglisteturnering har erfaret smerteligt – for ikke at tale om en ø-green a la TPC Sawgrass på hul 16.
– Vil du evt. spille en knap 2000 m lang 9 hullers bane med par 31, der er lige så velholdt som den store bane – jamen, så gør du det.
– Vil du have storslået natur i flora og fauna, finder du den her. I luften er fuglelivet mangfoldigt – fra lejlighedsvise havørne over glenter og solsorte til mejser og spurve. På jorden med rådyr, der morgen og aften drikker af søerne; med fasaner og harer, men heldigvis ikke et væld af skydende muldvarper.
– Vil du afbryde spillet i kortere tid pga. et toiletbesøg eller for at være beskyttet under en tordenbyge, kan du naturligvis det – og banen er hurtigt klar selv efter de kraftigste byger, fordi den bl.a. ligger på et område, hvor der tidligere var en grusgrav.
– Vil du spille såvel sommer som vinter, er banen helårsåben, og faktisk besøges den hver uge i vintermånederne af grupper fra Vejle og Fredericia.

Kort sagt: Vil du have en storslået golfoplevelse, så besøg Ann og Niels Haustrup på Barløseborg. Du kan godt gøre det en enkelt dag, men et flere dages ophold med tilføjet turisme i det sydvestfynske vil du aldrig fortryde.

Forrige artikelPå overarbejde om 15 mio. $
Næste artikelPyha – så holdt van Rooyen til mål – danskerne sluttede fint af
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.