15 spillere ligger inden for tre slag af den førende trio og 20 inden for fire betyder, at sejren i Great Northern Challenge kan gå til en snes forskellige spillere.

Igen onsdag var der kraftig blæst og en del regn, der dog mest faldt som støvregn. Scoringsgennemsnittet var bedre end første dag, men det var jævnt hen forskellige fra første dag, der udmærkede sig. Ærgerligt klarede hverken Peter Launer Bæk eller Alexander George Frances cuttet i denne turnering, der har præmier af en størrelse, der kan vise sig afgørende for, hvem der får kortene til Challenge Tour næste år. De ligger ellers nr. 3 og 5 før Great Northern Challenge.

Andre danske spillere gør det godt denne gang. Oskar Ambrosius, der i første runde stod for en albatross, godt hjulpet af den kraftige blæst, hagede sig godt i fast i anden runde, og da han på sidste hul fik dagens første birdie, holdt han fast i den delte føring i -2. Han deler med Jesper Sandberg, Sverige og Ilari Saulu, Finland, et slag foran Espen Kofstad, Norge, og så er der fire danske blandt spillerne i par: Morten Ørum Madsen, Charistian Jacobsen, Jonas Lykke Petersen og amatøren Mads Laage.

Kun 30 er med i sidste runde, der slår ud fra kl. 8, og førerbolden er på banen lige før kl. 9.

Forrige artikelNu bliver det lettere at komme til indendørs golf på Trackman simulatorer i København
Næste artikelSolheim Cup contra Ryder Cup, Carlota Ciganda om et kontroversielt kys etc.
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.