Simgolf har i mange år drevet indendørs golfcenter i Grøndalscentret – i de sidste år med den nyeste teknologi fra Trackman.

Men i en travl hverdag med arbejde, børn og andre gøremål skal tiden jo prioriteres. Vi har alle sammen en hjemmebane, der blandt andet er udvalgt efter beliggenhed efter bopæl/arbejdsplads. Så det er jo ikke alle, der lige kan smutte forbi Grøndalscentret.

Derfor åbner Simgolf et nyt topmoderne golfcenter på Amager den 1. december 2023.

”Vores ambition er, at alle der har lyst skal kunne spille indendørs simulator golf i Storkøbenhavn” udtaler Keld Jensen ejer af Simgolf. ”Vi kan samtidig se, at markedet vækster og at flere og flere kan se fordelen i, at man både kan træne sit sving, deltage i indendørs turneringer og meget mere. Vi glæder os meget til at åbne endnu et stort Golfcenter med 14 simulatorer samt stort bar/lounge område og Simgolf Amager åbner på en perfekt lokation. ”.

Forrige artikelUgens tv-golf: Følg Emily i Solheim Cup
Næste artikelHelt åben finale i Great Northern Challenge
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.