Ugens helt store golf-tv begivenhed er naturligvis kvindernes Solheim Cup mellem Europa og USA, der spilles på Finca Cortesin i Spanien.

Danske Emily Kristine Pedersen fik et captain’s pick til holdet, og vi kan så blot håbe at hun får masser af spilletid og leverer points til Europa.

Discoveryplus sender alt – det vil sige fra åbningsceremonien torsdag kl. 18, og derefter fra kl. 8 til ca. 19 fredag og lørdag, når der spilles foursomes og fourballs, samt singlerne fra kl. 11 til det sidste putt er sat og trofæet overrakt.

Discoveryplus/Eurosport 2 sender også fra Korn Ferry Tour. Nationwide Hospitals for Children Championship fra kl. 21 torsdag-søndag, og fra PGA Tour Champions, Pure Insurance Championship fra midnat fredag-søndag.

DP World Tour varmer op til næste uges Ryder Cup, med Cazoo Open de France, der spilles på den seneste europæiske Ryder Cup-bane, Le Golf National. Otte danskere stiller til start, bl.a. Rasmus Højgaard og Thorbjørn Olesen, der har en del på spil. De spiller med om de ranglisteplaceringer, der kan sikre et kort til PGA Tour 2024.

V Sport Golf sender fra kl. 13.30 torsdag-lørdag og fra kl. 13 søndag.

Foto: Solheim Cup

Forrige artikelTirsdagsanekdoten med billeder af ældre, men dygtige, golfere
Næste artikelNu bliver det lettere at komme til indendørs golf på Trackman simulatorer i København
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.