At Danmark er lukket delvist ned, og der ikke må spilles golf, betyder ikke, at der ikke sker ting rundt omkring i klubberne. At GOLFBLADET ikke udsender det planlagte næste nummer betyder, at det bliver endnu vigtigere, at vi bringer alt nyt her på nettet, så:

Sker der noget bemærkelsesværdigt i din klub, så send det til os. Helst med et billede i høj opløsning, så det også kan bruges siden i bladet.

Er der noget, alle bør vide om jeres klub, så annoncér evt. på denne hjemmeside, som har forbløffende mange daglige besøg. Kontakt Christian Thomsen på 20 28 95 28.

Vi holder ikke påskeferie, men håber at kunne levere aktuelt og relevant eller underholdende stof dagligt, og her vil vi starte med noget aktuelt nyt fra Odense Golfklub:

At der ikke er spillere på banen, giver mulighed for at arbejde uforstyrret med de mange planlagte tiltag, og det betyder, at det, som det ses på billedet, der også viser det fynske forår i frembrud, går fremad i lyntempo med etableringen af en ny og mere moderne indspilsgreen.

Pausen er også benyttet til at opdatere klubbens historie, som ligger på internettet, og endelig har man indgået aftale med Gartneriet Filippa om opstilling og pasning af to blomsterkummer.

DEL
Forrige artikelTrump og hans forgængere om golf – og sig!
Næste artikelKlublegende årets pro
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.