I Hobro GK har man overvejet, hvordan og hvor meget man kan bidrage til opfyldelse af FNs verdensmål, og det er blevet til en omfattende liste, som bl.a. omfatter:
Opsætning af fuglekasser, oprensning af søer, skabelse af nye vandløb, samarbejde med den lokale naturfredningsforening, øget affaldssortering, opsamling og genanvendelse af vand, brug af solenergi, fx til vandpumper, oprettelse af vandrestier og skispor, hvis det nogensinde skulle blive aktuelt igen. Begge dele med infotavler.

Greens skal håndluges, der skal satses på sundhed og trivsel, bl.a. gennem skolegolf, og der skal arbejdes for bedre ligestilling mellem kønnene – klubben har bl.a. fire kvindelige greenkeepere.

Et af tiltagene på kønsfronten skal være tapas og hvidvin, men bliver det kun for kvinder, er det vel en slags kønsdiskrimination!

DEL
Forrige artikelGolf har ingen aldersgrænse
Næste artikelBits and pieces from the US
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.