To dobbeltbogeys sent søndag eftermiddag blev fatale for Oliver Hundebøll i Italian Challenge.

Den første, kom på par3-hullet 17. og betød, at silkeborgenseren faldt tilbage til 4 under for dagen, og 11 under totalt.

Da både han og norske Kristian Krogh Johannesen fik par på sidste hul, blev det to 67’ere og det betød omspil mellem de to på 18. hul, og igen blev det til en dobbeltbogey til Hundebøll, som derfor desværre ikke kunne vinde sæsonens anden sejr – og fjerde danske sejr – på Challenge Tour. Johannesen fik par og vandt turneringen, der med sine 350.000 € i samlet præmiesum er sæsonens hidtil største på Challenge Tour.

Det var den 27-årige fra Drammens første sejr på Challenge Tour, og han vil formentlig ryge helt op i Top3 på Road to Mallorca, og det vil Oliver Hundebøll også med andenpladsen, der vil placere ham på lige under 100.000 € i sæsonindtjening allerede her midt på sommeren.

Inden de fatale dobbeltbogeys havde Oliver Hundebøll spillet fremragende golf, og på de første 16 af dagens huller lavede han seks birdies og en eagle – tilmed på et par4-hul. Kristian Krogh Johannesen kom til samme dagsscore (og altså totalscore) med en fejlfri runde med fire birdies.

Tredjepladsen blev delt mellem Lorenzo Scalise og Benjamin Rusch.

Foto: Getty Images