Sidste runde af Mexico Open at Vidanta blev fascinerende på flere måder. En var, at der var så mange tvivlsomme slag, og at en række spillere faldt bagud. En anden var, at kampen om sejren udviklede sig til en duel mellem den tidligere natklubvagt Jake Knapp, der på Gettys billede bliver fejret behørigt, og finnen Sami Välimäki.

På 12. hul blev Knapp indhentet af Välimäki, men på de to følgende huller kom amerikaneren to slag foran og holdt det forspring hjem, så slutstillingen i toppen  blev: 1. Knapp -19. 2. Välimäki -17. 3. Stephan Jaeger, USA, C T Pan, Sydkorea og Justin Lower, USA -14. Det er det bedste resultat, Pan har opnået, siden han vandt olympisk bronze.

For de to danske spillere blev slutresultatet ikke noget at skrive hjem om. Nicolai Højgaard gik sidste runde i -3, men kom alligevel kun frem som nr. 52 i -4. Thorbjørn Olesen blev nr. 46 i -6 efter en sidste runde i par. I FedEx Cup-stillingen er Højgaard aktuelt nr. 30.

Forrige artikelBeskedne danske placeringer i Kenya og Sydafrika
Næste artikelTirsdagsanekdoten om PGAs swingturneringer og Jake Knapp
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.