Jævnbyrdigheden er stor i Soudal Open i Belgien, der føres af Matti Schmid, Tyskland, og englænderne Sam Horsfield samt Dale Whiitnell i -8.

Kun to danske spillere klarede cuttet -1, Joachim B. Hansen (billedet/Getty) som nr. 15 i -5 efter en ærgerlig afslutning med bogeys på 8 og 9, der voldte mange spillere problemer. Jeff Winther gik i +3, men ligger som nr. 40 i -2.

Lucas Bjerregaard gik en smuk runde i -3 og kom til par, men det rakte kun til nr. 68, mens Niklas Nørgaard Møller sluttede i +2 efter at være sluttet med tre bogeys. Christoffer Bring fik forhåbentlig masser af erfaringer som nr. 125 i +5, mens Thomas Bjørn sluttede som nr. 135 i +6.

På LETAS spillede Fie Olsen i Flumserberg Open sin formentlig bedste runde til dato. -5 tillod hende at klatre fra udenfor cuttet til 12. pladsen i -2, mens turneringen er slut for Line Toft Hansen som nr. 64 i +6.

 

DEL
Forrige artikelUSA: Svensk føring LPGA
Næste artikelNanna missede cuttet med et slag
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.