For anden dag i træk fik Joachim B Hansen bogeys på hullerne 9 og 10, og for anden dag lykkedes det ham alligevel at komme rundt i -4, så han nu i -8 ligger samlet delt 15 i Turkish Airlines Open. Der er kun fire slag op til den førende østriger, Matthias Schwab (billedet/ Getty), så han kan stadig sigte på sejren.

Schwab ligger i -12 et enkelt slag foran Alex Noren, Thomas Detry, Ross Fisher og Danny Willett, mens de to seneste års vinder, Justin Rose, er blandt mange spillere i -10.

Lucas Bjerregaard går det til gengæld ikke så godt. Han gik anden runde i +3 og ligger som 70 i +2. Årsagen findes på hullerne 4-8, som han gik i +5.

Nicole nr. 18 i Japan

I Toto Japan Classic på LPGA Tour ligger Nicole Broch Larsen efter første runde af tre som nr. 18 i -2, mens Nanna Koerstz Madsen ligger som 90 i +3. Hannah Green og Ai Suzuki fører i -5.

Forrige artikelKlubmestre
Næste artikelPoke holder liv i drømmen
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.