Sidste runde var svær for feltet på Greeneagle, da Porsche European Open sluttede. Faktisk var Thorbjørn Olesen og Marcus Helligkildes runder i -2 blandt dagens bedste, og de bragte dem frem som hhv. delt 44 – med Niklas Nørgaard – i +5 og 52 i +6.

Seks spillere startede i -6, og da dagen sluttede, havde John Axelsen i -4 stadig del i sjettepladsen, men nu var der fem foran. Axelsen kæmpede godt og fik bl.a. tre birdies, men det blev også tre tre bogeys og en dobbeltbogey. Det var der intet mærkeligt i. Det gik meget værre for andre.

Overraskende gik Tom McKibbin (billedet/ Getty) fra Nordirland i -3 og tog sejren i -9 med to slag til Julien Guerrier, Frankrig, Marcel Siem og Maximilian Kieffer, begge Tyskland, mens Frederic Lacroix, Frankrig blev nr. 5 i -5.

McKibbin er klubkammerat med Rory McIlroy, og skulle han vinde i USA i aften, vinder to klubkammerater på samme dag i USA og Europa.

Rasmus Højgaard blev nr. 59 i +7, mens Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen delte 74. pladsen i +16.

Forrige artikelEagle på 18 sikrede Smilla Tarning Sønderby en 3. plads i Helsingborg
Næste artikelViktor Hovland vandt sin fjerde PGA-sejr
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.